خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان

    آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (فیش برگر ، خمیر ماهی، میگو برگر) 

    با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن درجامعه را بررسی و به رفع آن پرداخت ، چرا که قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید. مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتري برخوردار است و برطبق آخرین یافته هاي محققین علوم تغذیه و پزشکی مصرف صحیح آبزیان از بروز بسیاري از بیماریها جلوگیري می کند.

    گوشت آبزیان، همانند گوشت قرمز و مرغ داراي ترکیبات شیمیایی کلی: پروتئین، چربی، آب، مواد معدنی، ویتامین و.... می باشد ، که درصد این ترکیبات و جزئیات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تأثیر گذار است. آبزیان
    به لحاظ داشتن ویژگی هاي زیر از نظر ارزش تغذیه اي در اولویت مصرف قرار می گیرند

    با توجه به سرانه کم مصرف آبزیان در ایران که حدود 7.2 کیلوگرم می باشد، تنها راه افزایش مصرف سرانه ي آبزیان در کشور علاوه برگزاري برنامه هاي آموزشی، جشنواره توزیع ماهی در استان هاي کشور و برنامه هاي ترویجی و فرهنگی، فرهنگ مصرف ماهی، تولید غذاهاي دریایی آماده ي مصرف نظیر انواع فیش برگر و ناگت ، میگو برگر و ..و ترویج مصرف آن ها بین گروه هاي مختلف مصرف کننده است.

    مزایاي استفاده از این فرآورده ها به شرح زیر میباشد:
    - محدود بودن تولید گوشت قرمز و مرغ
    - ارزانتر بودن گوشت ماهی
    - افزایش جمعیت کشور و لزوم تامین پروتئین مورد نیاز
    - آماده شدن سریع این فرآورده ها براي مصرف
    - تنوع در غذا

     

     

     


    این مطلب تا کنون 15 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : مصرف ,گوشت ,آبزیان ,سرانه ,برگر ,کشور ,گوشت قرمز ,مصرف آبزیان ,سرانه مصرف ,میگو برگر ,
    آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده